Home » Weddingplanner » Pakket 3 : Diamant

Pakket 3: Diamant 

Een complete bruiloft organiseren is een taak die je niet zomaar even doet. Er gaat ontzettend veel aandacht en tijd inzitten en vaak worden details vergeten die wel ontzettend belangrijk zijn. Jullie worden overspoeld met vragen ook door vrienden en famiie.  Er moeten vooral erg veel dingen geregeld,  vastgelegd en georganiseerd worden. Dit kan veel stress met zich mee brengen en omdat de meeste mensen ook nog een baan hebben is er vaak de tijd niet om alles in detail te regelen. 

In Amerika is een weddingplanner niet meer weg te denken en in Nederland is het steeds meer in opkomst omdat mensen de vele voordelen er van inzien. 

Voordelen van een weddingplanner A-Z

Ondanks een weddingplanner een deel van jullie budget gaat kosten zullen jullie achteraf ontzettend blij zijn dat jullie er 1 in de hand hebben genomen. Een aantal belangrijke voordelen van een weddingplanner op een rij:

- Tijdsbesparing is 1 van de belangrijkste. Hoe uitgebreider de bruiloft hoe meer er geregeld moet worden. Contracten moeten worden doorgenomen, offertes opvragen en wat als er iets mis gaat? Voor jullie geen zorgen en veel tijd om van elkaar te genieten!
- Geldbesparing is natuurlijk ook niet verkeerd. Doordat een weddingplanner vaak met dezelfde leveranciers werkt krijgen zij vaak kortingen.
- Geen stress voor jullie! Doordat de weddingplanner alles regelt van A-Z hoeven jullie je letterlijk nergens zorgen om te maken. Geen lijstjes, geen deadlines, geen contracten doorspitten. Het enige wat jullie hoeven te doen is soms 'ja'of 'nee' zeggen en een keuze maken bijvoorbeeld betreft de locatie. 

Willen jullie in alle rust toeleven naar de dag van jullie leven? Willen jullie ontspannen en zorgeloos jullie trouwdag in gaan wetende dat alles tot in de puntjes geregeld is? Hier kan ik voor zorgen! Met liefde, zorg en aandacht zorg ik dat jullie bruiloft van A tot Z tot in de puntjes geregeld gaat worden. 

Wat kunnen jullie zoal van mij verwachten?

- Persoonlijke afspraken om jullie wensen kenbaar te maken, de stand van zaken te
bespreken en de laatste puntje op de i te zetten.
- Tussendoor contact via e-mail en/of Telefoon
- Plan van aanpak zodat we gestructureerd naar de grote dag kunnen werken
- Budgetbewaking met tips en trucs zodat jullie niet meer uit geven dan nodig is en in de meeste gevallen geld overhouden
- Offertes en contracten controleren 
- Eerste contactpersoon met en voor leveranciers/locatie(s)
- Voorstellen betreft fotografen, stylisten, locaties, decoraties, catering enz. 
- Coördinatie omtrent de uitnodigingen en gastenlijst
- Eerste aanspreekpunt voor de gasten
- Draaiboek maken voor de dag zelf
- Op de dag zelf aanwezig zodat alles in goede banen wordt geleid 
- Nazorg
- Een presentje als dank voor jullie vertrouwen

Dit zijn uiteraard nog maar een aantal van de vele belangrijke taken die ik op me ga nemen om te zorgen dat
jullie grote dag van A tot Z in de puntjes is geregeld. 

Kosten

Pakket Diamant kost €1750,=

Het genoemd bedrag is inclusief 0% BTW ivm deelname aan de KOR en exclusief reiskosten