Home » Weddingplanner » Pakket 1: Zirkonia

Pakket 1: Zirkonia

Jullie willen de complete bruiloft helemaal zelf regelen. Het kan een heel mooi avontuur zijn om samen aan te gaan. Jullie werken samen naar de grote dag toe. Toch kan het zijn dat jullie overspoeld worden met vragen. Waar moet je op letten wanneer je een feestlocatie boekt? Hoe ga je om met de offertes en contracten? Hoe gaat het met de tijdsindeling op de dag zelf?
Op de grote dag zelf willen jullie dat alles op rolletjes loopt en dat niet alleen jullie maar ook de rest van de gasten zorgeloos kunnen genieten. Hier kan ik jullie mee helpen. Op de weg naar de bruiloft toe zal ik er voor jullie zijn om vragen te beantwoorden en vanuit mijn kennis en ervaring tips en trucs geven. Op de grote dag zelf ben ik aanwezig als ceremoniemeester en zal ik er voor zorgen dat jullie zonder zorgen van jullie dag kunnen genieten. 

Wat kunnen jullie zoal van mij verwachten?

- Een startgesprek om jullie op weg te helpen
- Een eindgesprek om de laatste puntjes op de i te zetten
- Tussendoor contact via e-mail en/of telefoon (mocht er tussendoor nog behoefte zijn
aan een persoonlijke afspraak is dit uiteraard mogelijk)
- Vanuit mijn kennis en ervaring tips en opties over bijvoorbeeld trouw -en feestlocaties, catering, bruidswinkels enzovoorts

- Ik maak een tijdschema en/of draaiboek voor op de grote dag
- Tijdens jullie grote dag ben ik als ceremoniemeester aanwezig om te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt. Die dag ben ik het aanspreekpunt voor eventueel locatie, catering, familie en vrienden zodat jullie niets anders hoeven te doen dan alleen maar genieten van jullie droomdag.
- Een presentje als dank voor jullie vertrouwen

Kosten

Pakket Zirkonia kost €750,=

Het genoemd bedrag is inclusief 0% BTW ivm deelname aan de KOR en exclusief reiskosten