Home » Over mij

Over Saranova-Ceremonies

Mijn naam is Margriet en ik ben de drijvende kracht achter Saranova-Ceremonies.
Op de foto zien jullie mij op één van de mooiste dagen van mijn leven, mijn eigen bruiloft.
In het dagelijks leven bezorg ik andere mensen een dag om nooit te vergeten maar deze dag mocht ik de controle loslaten en helemaal zelf genieten van alles wat er op ons af kwam.

 

 

Ik geniet al 42 jaar van het leven en van de liefde en ben dan ook gezegend met een lieve man. Samengesteld hebben we drie prachtige kinderen.
Ik ben een vrolijke, spontane vooral vrijgevochten dame die vol overgave en met liefde maar vooral een lach haar werk doet.

Ongeveer 10 jaar geleden ontstond het idee om handfasting-ceremonies te gaan geven. Vanuit een paganistische achtergrond ben ik met nog 2 lieve dames de ceremonies gaan organiseren. Dit hebben we met veel liefde en plezier gedaan. Met de jaren is ieder haar eigen weg gaan lopen en ik besloot om door te gaan met het geven van de ceremonies. Ik kreeg steeds meer aanvragen van mensen die niets met paganisme hadden maar wel die wel graag een diepere verbinding met elkaar wilde aangaan. Hierop heb ik mijn ceremonies toegankelijk voor iedereen gemaakt en zijn er vandaag de dag vele opties en elementen die ingebracht of juist weggelaten kunnen worden zodat een ieder een mooie, liefdevolle maar vooral persoonlijke ceremonie krijgt.

Mijn liefde om middels een ceremonie iets te vieren is groot. Zo geef ik ook speciale ceremonies om een pasgeboren baby op aarde en in het gezin te verwelkomen.

Hebben jullie een kindje geadopteerd? Hoe mooi is het om dat kindje op een bijzondere manier welkom te heten bij zijn of haar nieuwe ouders.

Wat voor ceremonie  jullie ook willen, alles is mogelijk. Willen jullie serieus of juist heel veel humor? Misschien een thema? Elegant of vintage? Willen jullie simpel en eenvoudig of juist volledig met alles erop en eraan? Alles is mogelijk.
Geen ceremonie is hetzelfde en dat maakt het zo leuk om te doen. Wat hetzelfde blijft bij elke ceremonie is dat ik alles met persoonlijke aandacht, betrokkenheid en liefde organiseer.

Heb je zelf iets te vieren en wil je dit met een bijzondere, op maat gemaakte ceremonie doen?
Voor de mogelijkheden of vragen mag je altijd vrijblijvend contact met mij opnemen via info@saranova.nl