Home » Ceremonies » Geboorte-ceremonie

Geboorte-ceremonie

Wat is het toch mooi om een nieuw leven te verwelkomen. De weg er naar toe is niet altijd makkelijk. Soms loopt de zwangerschap en/of bevalling niet zoals je het voor ogen had. Soms gaat alles aan je voorbij en voor je het weet heb je ineens een klein wondertje in je armen en zijn jullie ouders.

Nadat jullie samen zijn bijgekomen willen jullie de kleine graag voorstellen aan jullie familie en vrienden. Iedereen heeft uiteenlopende wensen voor de baby zoals liefde, gezondheid en heel veel geluk in het leven.

Steeds mensen kiezen er voor om een geboorte-cermeonie te houden in plaats van iedereen apart te laten komen.
Op deze manier stappen de kersverse ouders zelf heel bewust in het ouderschap en verwelkomen zij ook heel bewust de kleine op de wereld. Zo'n ceremonie wordt ook wel babyblessing of een welkomstceremonie genoemd. 

Ik luister naar jullie verhaal, naar jullie wensen. Aan de hand daarvan laat ik me inspireren met verschillende teksten en symbolen die ik zal gebruiken en verwerken in de ceremonie.

Willen jullie je kindje op een speciale manier welkom heten? Willen een wens of een zegening meegeven en dit bekrachtigen met een mooie ceremonie? Willen jullie dit samen doen of juist met familie en vrienden? Alles is mogelijk!

Vlak voor de geboorte van jullie kleine wondertje kom ik bij jullie langs om jullie wensen door te nemen. Aan de hand van jullie wensen en mogelijkheden ga ik voor jullie een mooie op maat gemaakte geboorte-ceremonie maken. 

Wat kunnen jullie van mij verwachten?

- Een gesprek waarin jullie je wensen kenbaar kunnen maken 
- Vanuit mijn kennis en ervaring tips en advies over de mogelijkheden
- Een op maat gemaakte persoonlijke geboorte-ceremonie inclusief teksten/gedichten
- Tussendoor telefonisch contact en/of e-mailcontact 
- Een presentje als dank voor jullie vertrouwen

Kortom, ik ga er voor zorgen dat jullie een mooie geboorte-ceremonie krijgen waar jullie, en wie weet ook de kleine, later met plezier en liefde op terug zullen kijken. 

Kosten:

De totale kosten, inclusief gesprek zijn €150,00

Het genoemd bedrag is inclusief 0% BTW ivm deelname aan de KOR en exclusief reiskosten