Home » Ceremonies

Wat is een ceremonie? 

Een ceremonie is een plechtigheid die een belangrijke gebeurtenis markeert. Tijdens een ceremonie worden er vaak rituele handelingen uitgevoerd. Van oudsher waren deze handelingen vastgelegd en diende men zich te houden aan wat er geschreven stond. Tegenwoordig wordt er meer rekening gehouden met de behoefte van de mensen en kunnen er makkelijk aanpassingen aangebracht worden waardoor de ceremonie op maat en naar wens geschreven en uitgevoerd kan worden.

Of het nou een geboorte is of een bruiloft, het feit dat het ceremonieel gevierd wordt maakt het speciaal. Omdat je zelf kunt aangeven wat je graag in de ceremonie zou willen maakt dat het ook nog eens persoonlijk en kun je meer vanuit je gevoel elementen in de ceremonie plaatsen zonder dat iemand zegt 'dit mag wel' of 'dit mag niet'.

Ben jij op zoek naar een bijzondere, liefdevolle ceremonie? Neem vrijblijvend contact met mij op dan gaan we samen kijken wat ik voor jou/jullie kan betekenen. Mocht je graag een ceremonie willen vanwege een gelegenheid die hier niet bij staat, ook dan kun je contact met mij opnemen. 

Klik op één van de onderstaande linken om meer te lezen over de ceremonies. 

Huwelijks-ceremonie

Handfasting-ceremonie

Geboorte-ceremonie

Adoptie-ceremonie

Samengesteld gezin-ceremonie