Home » De liefde in vrijheid vieren

De liefde in vrijheid vieren

Ik krijg verschillende vragen over de ceremonies die ik geef. De meest gestelde vraag "Is het alleen voor hetero's?" Antwoord: "Nee!"
De ceremonies zijn voor mensen die meer willen dan alleen maar trouwen voor de wet in een vaak kille gemeentezaal. De ceremonies zijn voor mensen die net dat stukje meer willen dan alleen maar 'ja' zeggen. 

Of het nou een huwelijksceremonie is of een handfasting-ceremonie dat maakt niet uit. De ceremonies zijn bestemd voor mensen die een diepere verbinding met elkaar willen aangaan waarin de liefde centraal staat en de vrijheid om dat te vieren. 

Mijn ceremonies zijn niet specifiek voor man-vrouw, vrouw-vouw of man-man. Mijn ceremonies geef ik voor de liefde die in alle geuren en kleuren gevierd mag worden.