Home » Handfasting Sandra en Dorino

Handfasting Sandra en Dorino

Gepubliceerd op 4 november 2019 om 11:47

Elke handfasting is weer anders. Dit omdat uiteraard elk koppel anders is en andere wensen heeft.
Dit mooie stel heeft elkaar gevonden en daarmee hebben zij elkaar in hun harten opgesloten. In één woord is dit prachtige
stel 'liefde'' ! Zij wilde niet te veel poespas, een select gezelschap en een ceremonie onder een mooie treurwilg in de avond. 

 

Ik werd hartelijk ontvangen op de locatie en was onder de indruk! Wat een prachtige plek om een handfasting-ceremonie te organiseren. Ik had veel spullen bij me dus heb heel wat keren op en neer moeten lopen maar het was zeer zeker de moeite waard. De mensen van de locatie waren ook erg lief en behulpzaam. 

 

Ongeveer 2 uur later was alles klaar.  Langzaam kwamen de genodigde gasten naar de plaats waar de ceremonie zou plaats vinden. Allemaal in afwachting op het mooie liefdespaar. Het was fris maar windstil. De kaarsen op mijn standaard bleven zonder moeite branden en het zag er heel sfeervol uit. Her en der waren wat stoelen weggezet voor de mensen die niet makkelijk konden staan, zij kregen een mooi plekje op de eerste rang.

Het was een ceremonie met een lach en een traan. Wat ik erg mooi vond is dat in plaats van ringen zij hele mooie armbanden uitwisselden, de geloftes waren recht vanuit de ziel. Het allermooiste was wel dat ze net opa en oma waren geworden. Het was dus een dag waarin niet alleen de liefde voor elkaar werd gevierd maar ook voor de kersverse kleindochter. 
Na afloop brak het feest los. Ik kreeg leuke reacties van mensen die nog buiten rondliepen 'Wat een bijzondere manier van verbinding' en 'Het was precies zoals zij zijn, heel mooi'. Iedereen was tevreden, de muziek klonk en de dansvloer stond vol. En ik...ik ging tevreden weer naar huis!