Home » Handfasting Linda en Marciano

Handfasting Linda en Marciano

Ik krijg een hartelijk welkom als ik binnen kom lopen bij Linda en Marciano.
Ik kijk rond en zie een slang, een kleintje, maar een slang is een slang:-) Ik vraag zo rustig mogelijk of het diertje niet kan ontsnappen. Marciano verzekerd mij dat hij niet uit zijn habitat kan ontsnappen. Ik spot meerdere dieren en in de achtertuin een mooie herder. De liefde voor dieren is groot bij deze mensen.

Ik kijk rond en ga rustig zitten. Ik voel veel liefde en warmte in het huis. Marciano is ook aan het scannen en legt zijn hand op mijn schouder. Hij kijkt me alleen maar aan, weer zo iemand die dwars door je heen gaat. Hij lacht en het ijs was gebroken, het gesprek kwam snel op gang.   

We hebben een leuk gesprek. Zij vertellen wat ze graag zouden willen en ik hou mijn pen bewegende. Ja je leest het goed, mijn pen. Ik ben ouderwets en zweer nog altijd bij schrijven op papier:-) Zoontje-lief ligt inmiddels weer te slapen en dochterlief komt thuis. Een dametje die het woord verlegen niet kent en ze begint te kletsen alsof ze me al jaren kent. Het plaatje is compleet en ik kan niet anders zeggen dat dit een ontzettend liefdevol zorgzaam gezin is. Alles wordt besproken en met een goed gevoel sluiten we de afspraak af.  

Op de dag van de handfasting scheen het zonnetje volop vanuit een heldere lucht. Vrienden van het bruidspaar boden gelijk hulp aan om de spullen te verplaatsen naar de plek waar de ceremonie plaats zou vinden. Na alles klaargezet te hebben kon de ceremonie beginnen. Ik kreeg de hulp van familie en vrienden die in de cirkel aanwezig waren. De ceremonie was zacht en liefdevol en er is wederom een mooie verbinding gemaakt tussen twee lieve mensen. Het bruidspaar werd omringt door hele lieve vrienden en familie en een bijzondere oma die met mij een gesprek aanknoopte over de Schotse Hooglanden waar zij zo gek op was. Met een goed gevoel namen we afscheid en het kersverse bruidspaar heeft met familie en vrienden de warme zomeravond doorgebracht rond een mooi kampvuur.